Raadhage Makelaardij

Stationsstraat 20
5461 JV Veghel
Tel: 0413-378921
info@raadhage.nl
Brabant op z'n best | Hoekw. | Type M, 5463 PB Veghel € 305.000,- v.o.n.
Brabant Op Z'N Best | Hoekw. | Type M in Veghel 5463 PB

Omschrijving

2 hoekwoningen met garage

+ Inhoud 515 m3
+ Energielabel A
+ Sfeervolle jaren '30 architectuur
+ Parkeren op eigen terrein
+ Inclusief garage
+ Mogelijkheid voor extra slaapkamer op zolder
+ Energiezuinige woning
+ Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden


Brabant op z'n best in Veghel

Wonen net buiten Veghel, dichtbij Eindhoven en Den Bosch. Je woont hier landelijk in een prachtige groene omgeving. En toch vlakbij het centrum van Veghel en Uden met alle voorzieningen. Brabant op z'n best! Volg het project en blijf op de hoogte.


Net buiten Veghel verrijst een woongebied dat in alle opzichten compleet nieuw is. Nieuwe huizen, nieuwe mogelijkheden, een nieuw concept. De huizen worden hier gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Er komen kleine en wat grotere buurtschappen, met elk een eigen identiteit. Allemaal liggen ze vrij in het landschap en midden in het groen.

De locatie ligt aan de zuidoostkant van Veghel, dichtbij Eindhoven en Den Bosch. Je woont hier landelijk, in een prachtige groene omgeving. En toch vlakbij het centrum van zowel Veghel als Uden, met allerlei voorzieningen en gezellige terrasjes. Brabant op z'n best!


Start verkoop fase 1: 20 december 2018
Het buurtschap 'Brabant op z'n best' ligt ten zuiden van de Erpseweg. In het buurtje komen in totaal 185 gevarieerde woningen. De woningen worden uitgevoerd met een gasaansluiting. Wel bieden we je de mogelijkheid om individueel je woning voor te bereiden op de toekomst.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 305.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 113 m² Inhoud 513 m³ Energie Energieklasse A++ Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte