Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Meltersakker 6 in Veghel 5463 LE

Meltersakker 6

5463 LE Veghel
Huurprijs € 975,- p.m.

Omschrijving

Per 01 september 2019 te huur zo te betrekken tussenwoning gelegen op mooie rustige en landelijke locatie in Veghels buiten met vrij vooruitzicht. Voorzien van 3 slaapkamers en houten tuinberging.

Indeling
Hal met meterkast trapopgang naar 1e verdieping en toegang tot het toilet en woonkamer.
Toilet met hang closet, fonteintje en tegelvloer.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2017 Woonoppervlakte 120 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Per 01 september 2019 te huur zo te betrekken tussenwoning gelegen op mooie rustige en landelijke locatie in Veghels buiten met vrij vooruitzicht. Voorzien van 3 slaapkamers en houten tuinberging.

Indeling
Hal met meterkast trapopgang naar 1e verdieping en toegang tot het toilet en woonkamer.
Toilet met hang closet, fonteintje en tegelvloer.

Woonkamer met trapkast en loopdeur naar achtertuin. Voorzien van tegelvloer en stucwerk wanden/ plafond.
Halfopen keuken met keukeninrichting voorzien van 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. De wanden zijn deels betegeld.

Achtertuin:
Voorzien van houten tuinberging en looppad, verder nog aan te leggen.
Eigen achterom en houten tuinberging.

1e verdieping:
Overloop met vaste dichte trap naar 2e verdieping, 3 slaapkamers en badkamer.
De slaapkamers hebben allen mooi uitzicht en zijn uitgevoerd met laminaatvloer en stucwerk wanden/ plafond.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van douchecabine, wastafel en hangcloset.

2e verdieping:
Vaste trap naar 2e verdieping, open zolderruimte met cv-combiketel Intergas HR, mechanische ventilatie-unit, en opstelling solar installatie.
Tevens bevinden zich hier de witgoed aansluitingen

Huurprijs:
Huurprijs is € 975,-- per maand exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Meierijstad voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan.

Aanvaarding:
Per 01 september 2019

Huurperiode:
Minimaal 24 maanden.

Huurprijswijziging:
Jaarlijks conform het bepaalde in artikel 19.1. van de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte, voor het eerst op 1 juli 2020.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van driemaal de overeengekomen maandhuur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien.
Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden terugbetaald.

Voorwaarden verhuur:
De woning zal verhuurd worden volgens de normale verhuurwetgeving en niet via de leegstandswet.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. Verder is het huurder niet toegestaan de kleuren van de deuren, raam- en deurkozijnen, radiatoren en keukeninrichting te wijzigen.

Screening huurder:
Voor het sluiten en de ondertekening van de huurovereenkomst zal de kandidaat huurder worden gescreend. De NVM Woontoets is een deskundige screening, speciaal ontwikkeld voor de vastgoedsector. Hiermee onderzoekt de NVM-makelaar de identiteit en de kredietwaardigheid van een potentiële huurder huurders dienen hiermee akkoord te gaan.
-Identiteit:
het overleggen van een paspoort of identiteitsbewijs welke in het verhuurdossier zal worden bewaard.

-Inkomen:
de huurder dient minimaal een (passend) inkomen te hebben, aan te tonen middels een werkgeversverklaring of loonstrook van de afgelopen 3 maanden..
Bij zelfstandigen zal een accountantsverklaring of IB-60-verklaring.

-Vorige huurwoning:
indien de huidige woning van de kandidaat-huurder een huurwoning is, dient een verhuurdersverklaring te worden overlegd.

-Tevens ontvangen wij een graag een kort verslag waarin u zichzelf voorstelt aan de verhuurder.

Voorbehoud acceptatie door verhuurder:
De aanbieding om te huren geschiedt onder voorbehoud van acceptatie van de huurder door de eigenaar/verhuurder.

Beheer:
Beheer zal uitgevoerd worden door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 975,- per maand Waarborgsom € 2.925,- Aanvaarding Per datum Aanvaarding toelichting 01-09-2019 Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2017 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 120 m² Perceeloppervlakte 101 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 418 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 20 m² (5.0 m bij 4.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Veghel Sectie N Perceelnummer 2007 Oppervlakte 101 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.

Neem contact met ons op

Om de inhoud van deze pagina aan te passen dient u in het Realworks Systeem CMS pagina 'Neem contact met ons op' wijzigen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.