Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd o.v.
Vondelstraat 26 D,E,F in Veghel 5462 CS

Vondelstraat 26 d,e,f

5462 CS Veghel
€ 875,- p.m.

Omschrijving

Te huur 3 splinternieuwe loftwoningen gelegen op centrale locatie in Veghel, op loopafstand van het centrum van Veghel en de passantenhaven. De woningen worden voor langere periode verhuurd aan een 1 of 2 persoons huishouden.

Globale indeling

Loft woningen: 26 D, 26 E, 26F

Hal met meterkast, toegang tot de badkamer en de living.
De living heeft een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 65 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Te huur 3 splinternieuwe loftwoningen gelegen op centrale locatie in Veghel, op loopafstand van het centrum van Veghel en de passantenhaven. De woningen worden voor langere periode verhuurd aan een 1 of 2 persoons huishouden.

Globale indeling

Loft woningen: 26 D, 26 E, 26F

Hal met meterkast, toegang tot de badkamer en de living.
De living heeft een oppervlakte van ca. 36 m² en is voorzien van stucwerk wanden en laminaatvloer. Middels loopdeur heeft u toegang tot de eigen buitenruimte.
Keukenblok met kunststof werkblad, 4 pits inductie kookplaat, wasbak, afzuigkap en inbouw koelkast.
Via een trap in de living heeft u toegang tot de 1e verdieping.

Badkamer
De badkamer is deels betegeld en voorzien van douche, wastafel, hangcloset, wasmachine aansluiting en raam.

1e verdieping
Hier bevindt zich een slaapkamer van ca. 21 m² met laminaatvloer, stucwerk wanden en dakraam.
Tevens is hier de technische ruimte/ bergruimte bereikbaar.

Achtertuin
Onderhoudsvriendelijk, voorzien van grind en looppad.

Berging
Eigen (fietsen) berging met en oppervlakte van ca. 8 m².

Huurvoorwaarden
Huurprijs is € 875,- per maand per woning exclusief het verbruik van water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Meierijstad voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan.

Aanvaarding:
Per direct

Huurperiode:
Minimaal 12 maanden.

Huurprijswijziging:
Jaarlijks conform het bepaalde in artikel 19.1. van de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte, voor het eerst op 1 juli 2021.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van tweemaal de overeengekomen maandhuur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien.
Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden terugbetaald.

Voorwaarden verhuur:
De woning zal verhuurd worden volgens de normale verhuurwetgeving en niet via de leegstandswet.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. Verder is het huurder niet toegestaan de kleuren van de deuren, raam- en deurkozijnen, radiatoren en keukeninrichting te wijzigen.

Screening huurder:
Voor het sluiten en de ondertekening van de huurovereenkomst zal de kandidaat huurder worden gescreend. De NVM Woontoets is een deskundige screening, speciaal ontwikkeld voor de vastgoedsector. Hiermee onderzoekt de NVM-makelaar de identiteit en de kredietwaardigheid van een potentiële huurder huurders dienen hiermee akkoord te gaan.
-Identiteit:
het overleggen van een paspoort of identiteitsbewijs welke in het verhuurdossier zal worden bewaard.

-Inkomen:
de huurder dient minimaal een (passend) inkomen te hebben, aan te tonen middels een werkgeversverklaring of loonstrook van de afgelopen 3 maanden..
Bij zelfstandigen zal een accountantsverklaring of IB-60-verklaring.

-Vorige huurwoning:
indien de huidige woning van de kandidaat-huurder een huurwoning is, dient een verhuurdersverklaring te worden overlegd.

-Tevens ontvangen wij graag een kort bericht waarin u zichzelf voorstelt aan de verhuurder.

Voorbehoud acceptatie door verhuurder:
De aanbieding om te huren geschiedt onder voorbehoud van acceptatie van de huurder door de eigenaar/verhuurder.

Beheer:
Beheer zal uitgevoerd worden door verhuurder.
Overdracht Status Verhuurd onder voorbehoud Huurprijs € 875,- per maand Waarborgsom € 1.750,- Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2019 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 65 m² Externe bergruimte 8 m² Inhoud 250 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Combiketel uit 2019 Buitenruimte Tuin Patio/atrium Hoofdtuin Patio/atrium Oppervlakte hoofdtuin 32 m² (8.0 m bij 4.0 m) Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

Neem contact met ons op

Om de inhoud van deze pagina aan te passen dient u in het Realworks Systeem CMS pagina 'Neem contact met ons op' wijzigen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring